top of page
  • Foto van schrijverJohn Duurkoop

Uitvaart Foto Scanning Service

Als er een dierbaar familielid, vriend of vriendin komt te overlijden, dan moeten er toch nog onverwachts veel zaken geregeld worden voor de begrafenis- of crematiedienst.

Veel uitvaartcentra en crematoria bieden de mogelijkheid om tijdens deze bijeenkomsten foto's van de overledene op de wand te projecteren. Vaak worden de belangrijkste levensgebeurtenissen vanaf de vroegste jeugd chronologisch geprojecteerd al dan niet tijdens het afspelen van muziek of een toespraak van familie of vrienden.


Er moet veel geregeld worden.

Op de eerste plaats moeten er bij een overlijden, de zaken geregeld worden m.b.t. de officiële instanties en uitvaartverzorging. Daarna komen zaken aan bod zoals de details van de rouwkaarten, bloemen, sprekers tijdens uitvaart, etc..

De wens voor een fotopresentatie staat dan vaak niet hoog op de prioriteitenlijst terwijl de deadline van de uitvaart steeds dichterbij komt.

Quatalis heeft de ervaring dat men vaak slechts enkele dagen voor de uitvaart inziet dat een stapel verzamelde foto's die het leven illustreren van de overleden dierbare, toch nog even snel op een professionele manier gescand moeten worden. Dat is vaak niet mogelijk bij traditionele aanbieders van scanning services en daarom heeft Quatalis de Uitvaart Fotoscan Spoedservice in het leven geroepen.


Quatalis Uitvaart Fotoscan Spoedservice.

Deze service heeft een afwijkende doorlooptijd en het duurt in de regel slechts 1 tot 2 dagen. U levert de foto's aan bij Quatalis en vaak zijn ze dezelfde dag of de dag erna gereed. Dan worden zij digitaal verzonden naar de persoon of bedrijf die zich bezighoudt met het samenstellen van de presentatie tijdens de uitvaart ceremonie.

I.v.m. de korte tijd die er rest tot aan de uitvaart, kunnen de foto's ook 7 dagen per week op afspraak aangeleverd worden. Telefonisch contact hierover kan alle dagen van de week vanaf 09:00 tot 21:00 uur.


Niet alleen foto's kunnen gescand worden.

Naast foto's kunnen er ook dia's en negatieven aangeboden worden. Indien er foto's in een album of ander boekwerk in aanmerking komen, dan kunnen deze ook gedigitaliseerd worden.


Mocht u onverhoopt gebruik willen maken met de de Uitvaart Fotoscan Spoedservice, neem dan contact op een van de onderstaande manieren:

Telefoon: 070-2136429 0f 0615852265

SMS: 061585226547 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page